ALS JE LID WIL WORDEN...

aarzel niet en kom vooreerst gewoon eens proberen !
Je kan 3 x met ons de baan op - of het veld in - om aan te voelen of onze club wel je ding is.
Let op, op dat moment ben je niet verzekerd (*) door onze club.
Afhankelijk van je gevoel bij deze testsessies kan je achteraf nog steeds vrijblijvend kiezen om je aan te sluiten of helemaal niet. Op zaterdag wordt er gestart om 13u en op zondag om 9u. (zie ook onze kalenders op de CYCLO- of MTB-pagina) Voor meer info mag je ons natuurlijk ook steeds kontakteren.

(*) De club kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen van welke aard ook.


HOE LID WORDEN BIJ TWC HOEKSKE MALEIZEN vzw ?

WIE?
Alle mannen en vrouwen vanaf 14 jaar, jong en oud, die zowel rustig als intensief willen fietsen. Rang en stand spelen geen rol: bij ons rijden er immers ingenieurs, drukkers, kinesisten, pompiers, loodgieters, dokters, landbouwers, ploegenarbeiders, gepensioneerden ... en jij ook ?
Ben je jonger dan 14 jaar, maar toch reeds 7 jaar, dan kan je terecht bij onze MTB-school "druivenstreek" in Kamp Kwadraat. Elke zaterdag is daar mogelijkheid voor 2u MTB-genot voor jongeren.


LIDGELD ?
Vanaf 2018, bedraagd het lidgeld 30 EUR om aan te sluiten bij onze club ! Daarnaast verwachten wij van onze leden een fysieke bijdrage op onze jaarlijkse Pensenkermis zoals beschreven in onze clubreglementen - art 2 en art.3 . Daarnaast hebben we ook een vergunning als wielertoerist bij de Vlaamse Wielrijdersbond waarvan de kostprijs 32 bedraagd (Pechdienst & verzekering inbegrepen).Als lid van een sportclub, kan u tegenwoordig ook zowat bij elke mutualiteit een tegemoetkoming krijgen. (30 ..40 EUR afhankelijk van de mutualiteit) Een nieuw lid betaald tevens 250 EUR waarborg voor de verplichte clubkledij. In ruil voor deze waarborg krijg je bij aanvang een startpakket bestaande uit 2 x koersbroeken en 2 x koerstrui korte mouwen, aangevuld met een vijfde kledijstuk naar keuze:trui lange mouwen, ofwel voorjaarsvest, ofwel een windvest. Voor de MTB-kids hebben we een kledijpakket van 3 stuks (Koerstrui korte mouwen, short en wintervest lange mouwen) voor 165 EUR

GELD TERUGVERDIENEN ...(zie onze clubreglementen - art 5 en art.8 )
Daarbij kan een gedeelte van de waarborg terug betaald worden, alsook vermindering krijgen op het lidgeld.


LID WORDEN
Vul gewoon ons  contact-formulier in en onze vwb-verantwoordelijke zal met U kontakt opnemen en je de nodige documenten doorsturen om in te vullen.
Wij zorgen na ontvangst van je betaling voor een correcte aansluiting bij de Vlaamse Wielrijdersbond (VWB). Er is daarbij ook de mogelijkheid om andere gezinsleden mee in te schrijven...helemaal gratis !

 KLEDIJ :
 

pdf document bestelformulier extra kledij 
ingevuld afgeven aan onze kledijverantwoordelijke aub ...