ALS JE LID WIL WORDEN...

aarzel niet en kom vooreerst gewoon eens proberen !
Je kan 3 x met ons de baan op - of het veld in - om aan te voelen of onze club wel je ding is.
Let op, op dat moment ben je niet verzekerd (*) door onze club.
Afhankelijk van je gevoel bij deze testsessies kan je achteraf nog steeds vrijblijvend kiezen om je aan te sluiten of helemaal niet. Op zaterdag wordt er gestart om 13u en op zondag om 9u. (zie ook onze kalenders op de CYCLO- of MTB-pagina) Voor meer info mag je ons natuurlijk ook steeds kontakteren.

(*) De club kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen van welke aard ook.


HOE LID WORDEN BIJ TWC HOEKSKE MALEIZEN vzw ?

WIE?
Alle mannen en vrouwen vanaf 14 jaar, jong en oud, die zowel rustig als intensief willen fietsen. Rang en stand spelen geen rol: bij ons rijden er immers ingenieurs, drukkers, kinesisten, pompiers, loodgieters, dokters, landbouwers, ploegenarbeiders, gepensioneerden ... en jij ook ?
Ben je jonger dan 14 jaar, maar toch reeds 7 jaar, dan kan je terecht bij onze MTB-school "druivenstreek" in Kamp Kwadraat. Elke zaterdag is daar mogelijkheid voor 2u MTB-genot voor jongeren.


LIDGELD ?
Feitelijk kennen wij geen lidgeld om aan te sluiten bij onze club ! Wel gaan we uit van enkele "morele" verplichtingen zoals beschreven in onze clubreglementen - art 10+11 . Wel te betalen is een vergunning als wielertoerist waarvan de kostprijs 30 € jaarlijks bedraagd (VWB - verzekering inbegrepen). En daarbovenop ook nog eens 200 € waarborg voor de verplichte clubkledij. In ruil voor deze waarborg krijg je bij aanvang een startpakket bestaande uit twee koersbroeken, koerstrui korte mouwen, koerstrui lange mouwen en een wintervest met lange mouwen. Voor de MTB-kids hebben we een kledijpakket van 3 stuks (Koerstrui korte mouwen, short en wintervest lange mouwen) voor 125 EUR

GELD TERUGVERDIENEN ...(zie onze clubreglementen - art 10+11 )
De waarborg zal terug betaald worden bij de inschrijving van het seizoen volgend op hetgene waarin het lid aan min. 30 clubuitstappen en/of brevetten heeft deelgenomen en dit binnen een termijn van max. 2 seizoenen.(art. 10)


LID WORDEN
Vul gewoon ons  contact-formulier in en onze vwb-verantwoordelijke zal met U kontakt opnemen en je de nodige documenten doorsturen om in te vullen.
Wij zorgen na ontvangst van je betaling voor een correcte aansluiting bij de Vlaamse Wielrijdersbond (VWB). Er is daarbij ook de mogelijkheid om andere gezinsleden mee in te schrijven...helemaal gratis !(jongeren -16j individueel = 13 €)

 KLEDIJ :
 

pdf document bestelformulier extra kledij 
ingevuld afgeven aan onze kledijverantwoordelijke aub ...